Archives: Territoris

Image

Història d’Alemanya

Alemanya, oficialment República Federal d’Alemanya, és un estat de l’Europa central que forma part de la Unió Europea. Limita al nord amb el mar del Nord, Dinamarca i el mar Bàltic; a l’est amb Polònia i Txèquia; al sud amb Àustria i Suïssa i a l’oest amb França, Luxemburg, Bèlgica i els Països Baixos.
Image

Història del continent americà

La història d’Amèrica és la història dels pobles d’Amèrica del Nord, Amèrica Central, Amèrica del Sud i el Carib.
Image

Història de França

França ocupa pràcticament tot el territori de la Gàl·lia d’època romana i se situa com a antecedent històric del país. Aquí en repassem els principals esdeveniments d’època moderna i contemporània.
Image

Història d’Europa

La història d’Europa aquí explicada recull els principals esdeveniments històrics ocorreguts en un territori políticament fragmentat i divers.
Image

Història d’Espanya

La història d’Espanya aquí explicada compren des de l’Antiguitat Clàssica, amb la creació de la Hispània romana, passant per la Hispània visigoda, al-Àndalus, els regnes cristians, la Monarquia Hispànica i la formació i caiguda de l’imperi espanyol, fins a la formació del modern Estat-nació i la instauració de l’actual Regne Constitucional espanyol.
Image

Història de Catalunya

La història de Catalunya comprèn un període de més de 2000 anys i que s’inicia durant l’Antiguitat Clàssica amb l’arribada dels primers pobles grecs i fenicis al territori català.