Jaume I, memòria d'un rei

El documental sobre el rei Jaume I recorre els principals indrets de la vida del rei, des del castell de Montsó -on es va criar Jaume I- fins al monestir de Poblet -on és enterrat-, passant per Mallorca, València i Barcelona.
Imatge destacada

| 28/09/2010 | Darrera actualització:


Índex de continguts

TV3 va emetre un documental sobre la vida del rei Jaume I, conduït pel President Pasqual Maragall i amb la intervenció d’un grup d’historiadors i filòlegs experts en la figura del rei conqueridor.

“El documental recorre, de la mà del president, des del castell de Montsó -on es va criar Jaume I- fins al monestir de Poblet -on és enterrat-, passant per Mallorca, València i Barcelona. Maragall s’entrevista amb historiadors, amb conservadors de museus, i fins i tot amb la presidenta del Consell de Mallorca o amb l’abat de Poblet. A més, diversos moments de la vida de Jaume I han estat recreats expressament per al documental.”

Veure documental al web de TV3


Tots els articles del curs: Persones

Charles Darwin (1809-1882)Jaume I, memòria d'un reiPere II el Gran, al descobertWinston Churchill (1874 - 1965)Anton Drexler (1884-1942)Alexander Dubček (1921-1992)

Bibliografia recomanada:

No hi ha informació disponible per a aquesta pàgina.


Idiomes disponibles: