Reichsluftfahrtministerium, Ministeri de l’Aviació nazi

El Reichsluftfahrtministerium (nom en alemany que traduït volt dir Ministeri de l'Aire del Reich) és un dels pocs edificis oficials de l'Alemanya nazi que queden en peus a Berlín i que va sobreviure als intensos bombardejos aliats durant la Segona Guerra Mundial.
Imatge destacada

| 15/12/2009 | Darrera actualització:


El Reichsluftfahrtministerium (nom en alemany que traduït volt dir Ministeri de l’Aire del Reich) és un dels pocs edificis oficials de l’Alemanya nazi que queden en peus a Berlín i que va sobreviure als intensos bombardejos aliats durant la Segona Guerra Mundial.
Va ser construït per ordre del megalòman Hermann Wilhelm Göring i l’edifici ocupava la seu del Ministeri de l’Aire (Lutfwaffe).

Després de la segona guerra mundial, l’edifici va ser desnazificat i reconvertit en seu del Ministeri d’Hisenda de la República Federal Alemanya. Com podeu veure l’edifici encara conserva el seu antic aire nazi.

L’edifici del Reichsluftfahrtministerium al desembre de 2009
Göring passa revista a una formació de la Luftwaffe a la seu del Ministeri de l’Aviació del Reich (1939). Font: Bundesarchiv, Bild 183-03127

Aquesta entrada forma part del “Viatge a Berlín de desembre de 2009”


Fitxa de l'espai:

Res per a mostrar.